Vrijeme u Općini Muć

,


Apparent:
Pritisak:
Vlažnost: %
Vjetar:
Naleti vjetra:
UV indeks:
Izlazak sunca:
Zalazak sunca:
 

Vijesti

Božićni poklon djeci

Pozivamo svu djecu od 2 do 10 godina na predstavu SLON BON TON koja će se održati 18.12.2016.godine(nedjelja) u 16,30 sati u društvenom domu u Muću, a vrijednu i dobru djecu Djed Božićnjak će nagraditi poklon paketićima…

VIŠE O PREDSTAVI: Studio SUNCOKRET je  umjetnička organizacija iz Splita koju je osnovao skladatelj i pjevač Duško Mucalo, ujedno autor priče i songova edukativnog lutkarskog mjuzikla:

Nakon velikog uspjeha prvog lutkarskog mjuzikla Studija Suncokret : FESTIVAL ŽIVOTINJSKOG CARSTVA sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi edukativni lutkarski mjuzikl SLON BON TON.

Priča je to namjenjena djeci, o Slonu koji nije znao ništa o  bon  tonu. Vragolasti Majmun i brižna Žirafa upoznaju ga sa osnovnim pojmovima lijepog ponašanja: pozdravljanje, ”tri čarobne riječi”(izvoli,hvala,molim), ponašanje za stolom, u trgovačkom centru uz blagajnicu Gicu, na rođendanu kod Mede, u stanu Slona itd.

Uz brojne raspjevane Mucalove songove i vrhunske lutke Jakova Gavrana, uz vesele zgode i na djeci prihvatljiv način Slon svladava sve elemente lijepog ponašanja, a onda to prenese i na svoju djecu.

Trajanje lutkarskog mjuzikla je 30 minuta.