Vrijeme u Općini Muć

Obavještenje o neuspjehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Vijesti

” Stara je škrinja otvorena “

U Subotu 20.07.2013. u organizaciji KUD-a BRANIMIR 888 Muć, već dvanaest godina zaredom održana je folklrna manifestsacija       ” Stara je škrinja otvorena “. Običaji, ljepota narodnih nošnja, pjesma i ples i želja da se očuva tradicija moglo se vidjeti na jednom mjestu. Predstavnike kulturno – umjetničkih društava primilo je općinsko čelništvo predvođenom načelnikom Filipom Stupalom te predsjednikom KUD-a Branimir 888 gdje je načelnik pozdravio sve prisutne goste i zahvalio se na njihovom dolasku, te naglasio da je ovo veliki značajan kulturni događaj za našu Općinu, te da će Općina i u buduće kao i dosada podržavati ovu manifestaciju.Zaželjeli su svima ugodan boravak i druženje u Muću te uručili zahvalnice i poklone.

Program manifestacije prethodio je svečani mimohod svih kulturno-umjetničkih društava koji je započet u 20,00 sati od O.Š. do Š.C. Radača u Donjem Muću gdje se i nastavio program.

Nastup folklornih skupina otovrio je zamjenik župana Luka Brčić te sve prisutne pozdravio i Općinski načelnik. Nakon folklornog programa zabava se nastavila za sve sudionike i goste dugo u noć.